wpd711a60c.png
wpd711a60c.png

© 2008 massagesalon Aileen

wp0827d8ca.png

Ontworpen door njg

wpe9e01569.png
wp88ad0548.png
wp8a6176f7.png
wp17fe68a9.png

Wanneer U 5 behandelingen in een keer afspreekt en afrekent krijgt U een 6e behandeling gratis.

Deze 6e behandeling kunt U bijvoorbeeld ook kado geven aan Uw man/vrouw of vriend/vriendin!!

wpda70bbbe.png

Een ontspanningsmassage is een zeer uitgebreide en professionele ontspanningsmassage van het hele lichaam.

Een ontspanningsmassage bestaat uit effleurages (strijkingen), knedingen en drukpuntmassage. Ik wissel de massage steeds af. Dan weer heerlijke lange strijkingen en vervolgens een stevige kneding en zo heeft het veel positieve effecten op lichaam en geest. Zo ontspant het harde, gespannen en pijnlijke spieren, bestrijdt hoofdpijn, neemt stress weg, de ademhaling wordt regelmatiger en de hartslag wordt rustiger.
Massage activeert de bloedcirculatie waardoor o.a. verwijding van bloedvaten plaats vindt en spieren en het zenuwstelsel worden geprikkeld. Hierdoor kan de pijn worden bestreden of zelfs weggehaald.

Aanrakingen (massage) stimuleren de hersenen zodanig dat ze endorfinen (natuurlijke, door het lichaam zelf aangemaakte pijnstillers) produceren.

Massage zorgt voor een betere warmteverdeling in het lichaam. Dat krijgt dan meer voedingsstoffen toegediend vanuit het bloed, wat een positief effect heeft op het groeiproces. Er wordt weerstand opgebouwd tegen ziekten. Door massage wordt de doorbloeding van de spieren bevorderd waardoor het teveel aan melkzuur (afvalstof) verwijderd kan worden.

 

wp3f431a2d_0f.jpg